Ha unalmasnak találod a boltban kapható adventi kalendáriumokat, készíts egy egyedi darabot gyermekednek. Kis munkával nagy örömet szerezhetsz. Ha csemetéd nagyobb, ő is besegíthet. Esős, szürke napokon, estéken az adventi naptár készítése remek elfoglaltság.

adventi-mesevaros

Adventi meseváros

Ebbe a kartonpapírból készült mesevárosba kicsik és nagyok rögtön beleszeretnek. Vonj be minden családtagot a munkába. A házak különböző színűek lehetnek, fehérrel, hópasztával havassá is varázsolhatod.
Itt is csodás sablonokat találsz!

izzos-adventi-naptar

Karácsonyi izzók

Nem kell hozzá különösebb kézügyesség, hisz szuperkönnyen elkészíthető: csak vágni, hajtogatni és ragasztani kell. Fűzd fel a papírból készült izzókat, és dobd fel vele a gyerekszobát!

mini-zoknik

Mini zoknik

Nincs szükség varrógépre, akár kézzel is elkészíthetitek a mini zoknikat. Maradék anyagok hasznosítására is kiváló. Az sem baj, ha több színben pompázik majd a szobában.

minyonos adventi naptar

Minyonos adventi naptár

Még mindig nem csitul a minyonőrület. Ha gyermeked gyűjti a kindertojás belsejét, nyert ügyed van. Készülhet belőle Rudolf, Mikulás, krampusz, hóember és megannyi édes, jópofa figura. A részletes leírást itt találod!

mikulas-adventi-naptar

Mikulás adventi naptár

Elég kinyomtatni, kifesteni a Mikulás fejét, a szakállát pedig naponta a gyerkőcök ragasztják fel. Szentestére elkészül a remekmű. Hogy hova csempészd az ajándékokat? Készíts egy kis dobozkát a visszaszámláló alá vagy képhez is rögzítheted.

További ötleteket itt is találsz, legyen szó dobozkáról, gyertyáról vagy mézeskalácsról!