csütörtök 2024/07/25
cart

Nehezen tudod gyermekedet szobatisztaságra szoktatni? Fogalmad sincs, hogy fogj hozzá a projekthez? Bilimanó segít Neked! Íme, a 10 tanács, amit feltétlenül fogadj meg, majd töltsd le oklevelünket!

1. Készítsd fel a gyermekedet a nagy tettre! Beszélj vele a bilin és vécén történő dolgokról! Mondd el, mikor mit kell éreznie pisiléskor, kakiláskor.

2. Ne sürgesd a kicsit. Csak akkor fogjatok hozzá a hadművelethez, ha már látod a jeleket, hogy képes a szobatisztaságra.

3. Ne hagyjátok abba a próbálkozást az első néhány sikertelen kísérlet után! Légy következetes!

4. Hagyd szaladgálni gyermekedet ruha nélkül. Persze ügyelj arra, hogy a lakásban megfelelő hőmérséklet legyen. Nyáron könnyebb, hisz akkor a szabadban is meztelenül futkározhat.

5. Mutass példát! Ne zavarjon, ha csemetéd szeretné látni, ahogy Te végzed a dolgodat.

6. Dicsérj a legkisebb sikerélmény után is, így pozitív visszajelzést kap.

7. „Vesztegesd” meg gyermekedet kedvenc édességével, ajándékozhatsz neki matricát, kártyát. Azért ne ess túlzásba!

8. Tedd élménnyé a vécézést! Sokat segíthet a zenélő bili, a közösen választott és felszerelt vécészűkítő, a divatos alsónadrág is.

9. Ne csinálj gondot abból, ha baleset történik! Állapítsd meg semleges hangon a tényt, és biztasd a kicsit.

10. Motiváld csemetédet Bilimanó-oklevéllel!

Töltsd le az emléklapot!

Ehhez nem kell mást tenned, mint lent megadni az adataidat. Ezt követően nézd meg az általad megadott postafiókot, hisz a letölthető oklevelek linkjét e-mailben küldjük ki.  Amelyik tetszik, töltsd le, és már nyomtathatod is. Ha kiteszed a falra, gyermeked egész biztos, hogy büszkeséget érez.

 

 

 

Oklevel szobatisztasagra fius kep nelkul

Oklevel bilis fiu

okelel bilis lany

bilimanooklevelallo

bilimanoallooklevellanyoknak

[wysija_form id=”1″]

Ellenőrizd a postafiókodat!

Személyes adataidat és e-mail címedet bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki 3. félnek. Az oklevelek letöltésével automatikusan felkerülsz hírlevéllistánkra, ahonnan egy kattintással bármikor leiratkozhatsz.
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-77414/2014.