A nagy hajtás közben kell egy kis romantika! Minden kapcsolatnak jót tesz, ha a felek kilépnek egy kicsit a megszokott kerékvágásból. Legalább most, így Valentin-nap környékén. Ráadásul a tél rengeteg lehetőséget kínál a különleges “édeskettes” programokra. Engedd el fantáziádat, és vedd rá társadat is egy kis őrültségre.

téli összebújás

Csábítsd el a párodat egy szép parkba, ligetbe!
Öltözzetek melegen, plusz gondoskodj néhány takaróról, forró csokiról, teáról, esetleg forralt borról és egy kis nasiról. Ha jól betakaróztok, nyugodtan beszélgethettek a hidegben, a padon ücsörögve is, nem fogtok fázni. Most kivételesen ne a gyerekek szolgáltassák a témát… Sötétben, csillagokat bámulva még romantikusabb a téli kiruccanás.

Menjetek főzőtanfolyamra!
Akkor is megéri beiratkozni egy gyorstalpaló kurzusra, ha barátságban vagytok a fakanállal. Új recepteket tanulhattok, közben pedig nagyokat lakmározhattok. Ja, és a helyes kis kötények is nagyon vonzóak lehetnek.

korcsolyázás

Irány a korcsolyapálya!
Rendkívül romantikus, amikor kéz a kézben csúszkáltok, botladoztok a jégen. Ha kellően belemelegedtek a sportolásba, akár saját koreográfiát is kitalálhattok. A végén jutalmazzátok meg magatokat rumos teával, forró csokival.

tánc

Látogassatok el egy tánctanfolyamra!
Váljatok a parkett ördögévé! Garantáltan megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló táncot. A tanfolyam alatt tuti, hogy ismét közel kerültök egymáshoz.

Társasozzatok!
Közben bevezethettek új szabályokat. Már a játék megkezdése előtt találjatok ki büntetéseket, jutalmakat! A versenyszellem mindig inspiráló.

téli séta

Csavargás az éjszakában!
A gyerekek már ágyban? Hívd át a nagymamát vagy a barátnődet! Párodat pedig ragadd kézen, és vidd el egy éjszakai kiruccanásra. Tegyetek egy nagy sétát a hidegben, lehetőleg, amikor hó is van… Igazi álomvilágban érezhetitek magatokat. Gyönyörködjetek a tájban, élvezzétek a friss levegőt! Ez ráadásul semmibe sem kerül.   Ha van rá lehetőségetek, hógolyózzatok egyet, sőt hóembert is építhettek közösen.

Szervezz randit egy könyvesboltba!
Fedezzétek fel együtt az újdonságokat. Olvassatok bele egy-egy kötetbe.  A nevetés garantált! Közben egy kávét is elszürcsölhettek.

filmnézés

Filmklub otthon
Ez mindig könnyen megvalósítható, remek program. Ráadásul akkor is bevethető, ha nincs bébiszitter a közelben. Nézzétek meg ismét a régi kedvenceiteket. Esetleg együtt olyan filmre is vállalkozhattok, amit külön nem biztos, hogy megnéznétek. Ilyenkor érdemes egy kicsit feladni a saját elveket. A filmmaraton alatt ne feledkezz meg a pattogatott kukoricáról és az üdítőről sem.