Te szereted az őszt? A színes, hulló faleveleket, a nagy kirándulásokat? Az almás pite, a sütőtök kellemes illatát? A gasztrofesztiválok különleges légkörét? Hogy mindig van mit csinálni, van hova menni? A közös barkácsolást? Ha kifogysz az ötletekből, itt biztosan találsz újabbakat.

Fallen Leaf Emoticon Közös családi piknik: élvezzétek ki a jó időt, amíg csak lehet! Csomagolj az egész családnak valami finomságot, válasszatok egy színes fát, és telepedjetek alá
egy pokrócra.

csaladi_kep_osz

Fallen Leaf Emoticon Séta a színes őszi erdőben: közben hallgassátok az „épp lehulló falevelek lágy neszét”!

Fallen Leaf Emoticon Makk, gesztenye, toboz gyűjtése: akár versenyt is rendezhettek, ki tud többet szedni?

Fallen Leaf Emoticon Makk és gesztenyefigurák barkácsolás: cica, sün, oroszlán, zsiráf, Makk Marci könnyen kivitelezhető.

gesztenyek

Fallen Leaf Emoticon Őszi dekoráció készítése: lehet sütőtökös, leveles, gesztenyés, egyszerűbb, bonyolultabb. Tipp: rendezd az őszi terméseket egy üveg vázába, középre pedig rakj gyertyát.

Fallen Leaf Emoticon Gesztenyézés, gesztenye sütése, főzése, vagy bármilyen gesztenyés finomság megalkotása: rengeteg jó receptre bukkanhatsz a neten.

Fallen Leaf Emoticon Levélkupac készítése, ugrálás az avarban: ez akár a játszótéren is megvalósítható.  Biztos, hogy sokan fognak jelentkezni. Kihagyhatatlan őszi móka.

Fallen Leaf Emoticon Almaszedés : “szedd magad akció keretén belül sokkal olcsóbb, ráadásul igazi őszi családi program.

amerikai_almas_pite

Fallen Leaf Emoticon Almás pite sütés több receptet is kipróbálhatsz – hagyományos, rácsos, vaníliás, karamellás. Az almás sütikből nem elég, és a variációk száma is végtelen.

Fallen Leaf Emoticon Részvétel szüreti rendezvényen, őszi fesztiválon – szinte minden településen van. A remek hangulat garantált.

Fallen Leaf Emoticon Sütőtökös pite, sütőtökkrémleves készítése. Ha először idegenkedsz is tőle, hidd el, isteni.

Fallen Leaf Emoticon Halloween parti szervezése, részvétel valami ijesztően jó buliban: ha más nem szervez, hívd át te a barátokat.

halloween_tok

Fallen Leaf Emoticon Halloween tök faragása: minél egyedibb és ijesztőbb, annál jobb. A gyerekek is garantáltan élvezik.

Fallen Leaf Emoticon Saját készítésű forró csokit kortyolgatni: lehetőleg minél több ízben próbáld ki. Felnőttek tehetnek bele egy kis chilit, mentát vagy alkoholt.

Fallen Leaf Emoticon Vacsoracsata barátokkal, gyerekekkel, valami különleges díjért: ez több hétig is eltarthat. Mindig másnál gyűljetek össze. Persze a pontozás sem maradhat el.

madareteto

Fallen Leaf Emoticon Madáretető készítése: a kerted vagy az ablakod éke lehet. Közben magyarázhatsz a gyermekednek a kedves kis madarakról.

Fallen Leaf Emoticon Családi mozimaraton pattogatott kukoricával: mindenki válasszon egy filmet.

Fallen Leaf EmoticonDiafilmezés: elevenedjenek meg régi kedvencek a falon. A szülőknek garantált a nosztalgia.

Fallen Leaf Emoticon Irány a mozi, a cirkusz vagy a bábszínház! Érdemes néha beltéri programok után is nézni, főleg, ha esős, szeles az idő.  Biztos, hogy a gyerkőc sokáig megemleget majd egy-egy előadást.

Fallen Leaf Emoticon A nagy játszóház-teszt. Nézzetek ki egy-két helyet, és azt tesztelje az összes családtag. Majd válasszátok meg a legjobb helyet.

Mentés