Vége az unalmas, üres falaknak! Bátran elengedheted fantáziádat, ha lakásodat, vagy annak csupán egy helyiségét szeretnéd feldobni. A falmatricák új korszakot nyitottak az otthoni dekorálásban. Rendkívüli előnyük, hogy könnyen felteheted, leszedheted, variálhatod és tisztíthatod, épp ezért gyerekszobába különösen ajánljuk. Ha kipróbálod, garantáltan beleszeretsz.

Első lépések
Matricákat gyerekszobába, konyhába és hálószobába ugyanúgy ajánlják a szakemberek, mint szekrényekre, ablakokra, ajtókra, de még a hűtőre is. Kis ragasztgatással akár az egész teret átalakíthatod, feldobhatod. A leglényegesebb, hogy az új dizájn passzoljon lakásod, vagy az átalakításra váró tér stílusához, hangulatához. Tehát első lépésként tervezzél.

falmatrica szöveg

Népszerű motívumok
Hogy mi minden kerülhet a falra? Ma már óriási a választék. Körbenézhetsz a nagyobb bevásárlóközpontokban, a lakberendezési áruházakban, de a neten is. Találhatsz egyszerű, klasszikus stílusú falmatricát, bohókásat, vidámat, megjelenítheted gyermeked kedvenc karaktereit. Népszerű motívumok a virágok, a madárkák, a pillangók, a különféle geometriai formák, hírességek portréi, épületek. Akár kedvenc idézetedet is a faladra varázsolhatod. Gyerekszobába gyakran rendelnek Disney- hősöket, robotokat, autókat, erdei életképet. Sőt, Te is tervezhetsz mintát. Ünnepekre könnyen megváltoztathatod a szobákat.

falmatrica gyerekszobába

Kivitelezés
Ha neten szeretnél falmatricához jutni, a kiválasztott minta színét, méretét egy tervezőprogram segítségével elkészítheted. A felirattervezővel pedig akár saját szöveget is szerkeszthetsz. Ráadásul rögtön megtudod a megálmodott tetoválás árát. (Már néhány ezer Ft-ért is rendelhetsz.)
Ezek a matricák öntapadósak, tehát otthon saját magad helyezheted el a kívánt felületen. Mindennel együtt a ragasztgatás 5-10 percet vesz csupán igénybe. A faltetoválás nagy előnye, hogy nem kell megküzdened a festék-vagy ragasztófoltokkal. A matricák jelentős részét több alkalommal felhasználhatod, könnyedén tisztíthatod, sőt, környékét újra lefestheted.

falmatrica lépcsőn

Újdonságok, különlegességek
Ha beleszeretsz a faltetoválásba, próbáld ki az üvegmatricát is, mellyel pl. az ablakok díszíthetők. Swarovski kristályokkal pedig hétköznapokra is ünnepi csillogást varázsolhatsz otthonodba. Ma már 3D-s megoldások közül ugyancsak válogathatsz.