Te is azok táborát erősíted, akik naponta legalább ötször felteszik a költői kérdést: mikor lesz már végre igazi tavasz? Menj a dolog elé, és csalogasd a lakásodba! Néhány trükk, és garantáltan jobban fogod érezni magad otthonodban!

tavaszi sarok

Különíts el kis tavaszi sarkot a lakásod egy zugában! Egész biztos, hogy otthonodban is fellelsz számos olyan tárgyat, amik a tavaszra emlékeztetnek. Egy tavaszi táska, virágok, barka, madárházikó. Ne feledkezz el a húsvéti jelképekről sem: nyuszis kép a falon, festett tojások kis üvegben.

szoba

Dobd fel a szobákat! Ha csak a textileket cseréled le, akkor is látványos eredményeket érhetsz el. Húzd át a párnákat, domináljanak az élénk színek, a zöld, a sárga, a kék! Esetleg a szőnyeget is átcserélheted. Színes üvegek, vázák szintén sokat dobnak a hangulaton. Ne feledkezz el a virágokról sem!

fürdő

E feledkezz el a fürdőről sem! Különösen, ha nagy, tágas térrel büszkélkedhetsz. Csempéssz be virágot, amilyen sokat csak tudsz! Persze, csak olyanokat ajánlunk, amik bírják a párát. A szappantartókon, a törölközőkön, a kilépőkön, tusfürdők dobozain, és minden kis apróságon visszaköszönhetnek a tavasz színei. Vidám gyertyákról is gondoskodj!

egyszeru

Ezt a kedves kis dekorációt akkor is elkészítheted, ha még nem nyíltak ki az első virágok. Egy kis edénykét – a célnak bármilyen formás tároló megfelel – fesd át kedvenc tavaszi színedre. Tegyél bele ágacskákat, és díszítsd pillangókkal, virágokkal!

madarak

Neked is hiányzik már a madárcsicsergés? Készíts madaras képet! Könnyen megvalósíthatod. Vágj ki egy fotót az újságból, ragaszd egy kartonra, válassz egy szép hátteret, és tedd keretbe!