Itt a kínai újév!  2018 a Kutya éve volt, ám február 5-től a Disznó esztendeje köszön ránk. Mi jellemzi a jegy szülötteit?

A csupaszív és vidám Disznónak (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019) általában malaca van. A család kedvence, erős, mégis szelíd, önálló, ahol tud, segít. Tartós barátságairól híres, de a családi kötelezettségeket is maximálisan teljesíti. Megbízható, elkötelezett, határozott, kitartó. Ha valami nem sikerül neki, megrázza magát, és újult erővel küzd a céljaiért. Ismerd meg még jobban a Disznó jegyében születetteket!

Ilyen a Disznó-gyermek
Ha 2019-ben nézel gyermekáldás elé, tartsd szem előtt, hogy a Disznó-baba számára nagyon fontos az ölelés, a puszi és a simogatás. Hihetetlenül nagy szíve van, önzetlen, nagylelkű, hűséges, becsületes, őszinte és bátor. Ezek a tulajdonságok már egész kis korában megmutatkoznak. Rajong a szüleiért, akiknek később nagy támasza lesz. Nagyon szoros kapcsolatban áll velük, és gyakran ad nekik saját kezűleg készített ajándékokat. Akkor boldog igazán, ha a családban béke, nyugalom és szeretet van. Nem követelőzik, nem vágyik drága dolgokra.

Általános jellemzők:
A Disznó évében született gyermeket ritka vidámság és optimizmus jellemzi. Mindenben megtalálja a pozitívumot, és a legkisebb dolgoknak is örül. A családtagokkal és a barátokkal nagyon kedves, rajong az ízletes ételekért. Nincs benne rosszindulat és gyűlölet, ám túlságosan bízik az emberekben, könnyen kiadja magát az ellenségnek is.
Úgy véli, hogy a problémák könnyen megoldhatók, a legfontosabb az egészség és a pozitív hozzáállás. Ha az üzleti életben szeretne dolgozni, bátrabbnak kell lennie. A Disznónak soha nem fogy el az energiája. Általában jó egészségi állapotnak örvend, viszont a kisebb figyelmeztető jelekre jobban oda kellene figyelnie.

Disznó-nők:
A Disznó évében született hölgyek tele vannak izgalommal. Szelídek, megértőek másokkal. Túl naivak, így könnyen kihasználhatók. Átérzik a társ gondját, ha sérelem éri őket, csendesen tűrik, nem vesznek revansot. Nehezen szakadnak el a családtól. Lehetőség szerint részt vesznek a társadalmi eseményeken, és mindenkivel jól kijönnek. Bárki bizalmát könnyen elnyerik, néha azonban túlságosan barátságosak, amit sokan félreértenek. Szerencséjük van a pénzzel. Az otthonuk nagy rendszeretetről árulkodik.

Disznó-férfiak:
A Disznó-férfiak optimisták és szelídek. Ha kitűznek egy célt, azért mindent meg is tesznek. A pénzzel azonban nem bánnak túl jól, gyorsan megbíznak másokban. Többnyire csendesek, szeretnek a tanulni, de nem mindig tudják magukat a legjobban kifejezni. Ha nehézségeik támadnak, mindig vannak, akik segítenek nekik. Ha elárulják őket, nem tudnak megbocsátani.

A legjobban a Tigrissel, a Nyúllal és a Kecskével jönnek ki, legkevésbé a Majommal és a Kígyóval értik meg egymást.