Fedezd fel az ősz sokszínűségét, és rendezd át ennek jegyében a lakásodat, kertedet! Hangolódj rá Te is a színes évszakra! Ebben segítenek könnyen megvalósítható őszi lakberendezési ötleteink.

 tökös kerti dekoráció

Tökök az udvaron
A tök az ősz kihagyhatatlan szimbóluma. Amint lehet, szerezz be néhányat – különböző méretben, színekben. Egyedivé teheted, ha belevésed a házszámotokat, esetleg a családneveteket. A terményeket felsorakoztathatod a lépcsőkön, a bejárat közelében.

 virágzó tök

Virágozzék minden tök!
Könnyű elkészíteni, ugyanakkor fantasztikus látványt nyújt ez a dekoráció. Vágd le a tök tetejét, vájd ki, töltsd meg ¾-ig földdel, és ültesd bele kedvenc őszi virágaidat (árvácska, rozmaring, kakukkfű). Garantáltan mindenki ebben gyönyörködik majd.

 gyertyatartók tökből

Tökös gyertyatartók
Egyedi gyertyatartókat készíthetsz kisebb tökökből. Ebben az esetben is csak az a dolgod, hogy levágd a termények tetejét, szabadulj meg a belsejétől – evőkanállal egy-két mozdulattal megteheted. Továbbá gondoskodj ízléses gyertyákról. Az őszi esti beszélgetéseket hangulatosabbá teszik.

 őszi dekor

Újabb variáció gyertyára
Szinte biztos, hogy van otthon néhány üres befőttes üveged. Hasznosítsd újra! Szedd le a címkéjét, tegyél beléjük néhány, az ősz színeit idéző – sárga, barna, piros – cukorkát, potpurrit, kis terméseket. Majd állíts egy ízléses mécsest az üvegekbe. Igazán színes csendéletet varázsolhatsz, és még a háttérrel is játszhatsz.

reggeli a kertben

Reggeli a kertben
Szívesen reggelizel a kertben? Ugyanakkor még nem mondanál le a kinti baráti összejövetelekről ősszel sem? Szerezz be az évszak színeivel dekorált plédet, párnát, asztalterítőt, színben hozzájuk harmonizáló csészéket, tegyél az asztalra tököt, színes virágot! Biztosított a kellemes háttér a baráti csevegéshez!

 

 

 

http://warrengrovegarden.blogspot.hu/