Visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz. Hogy haladsz a lakás dekorálásával? Nálad már minden sárgában, narancsban és barnában pompázik? Ha igazi őszi hangulatot szeretnél varázsolni otthonodba, ezt a lakásdíszt imádni fogod!

A csillogó leveleket könnyen és rövid idő alatt elkészítheted, és igazán pénztárcabarát megoldás. Egy borús estén vagy hétvégén remekül összekovácsolja a családot, miközben együtt készítitek el a leveleket a meleg nappaliban. A végeredményben pedig közösen gyönyörködhettek, sőt a hozzátok látogató ismerősök is mind megdicsérik majd!

Amire szükséged lesz:

– 10 db levél

– egy kisebb flakon hobby ragasztó

– csillámpor

– szalag a levelek fellógatásához

Elkészítése:

Gyűjts szép őszi leveleket, rakd egy nagyobb újságpapírra, és oszlasd el egyik oldalukon a ragasztót. Finom mozdulatokkal, vékonyan vidd fel az ecsettel a csillámport. Mikor elkészülsz egy levéllel, mindig rázd le, hátha maradt rajta felesleges csillám. Szúrj lyukat minden levél tetejére, fűzz bele szalagot, hogy fel tudd lógatni.

Sokkal mutatósabb lesz a dekoráció, ha nagyobb ágakra akasztod, de az ablakokban is jól mutat. Bárhová is kerüljön, melegséget csempészhetsz vele az otthonodba, és mindig szívesen pillantasz majd rá te is.

Az őszi dekorációból nehogy kihagyd a tököket! Kattints egy kis inspirációért!  

Inspirációk őszi dekorációhoz

Forrás:
https://typicallysimple.com/

Gyarmati Krisztina