Ne csak gyönyörködjetek a lehulló, színes őszi falevelekben, hanem vigyetek is haza magatokkal néhányat az őszi sétáról, kirándulásról, ugyanis szebbnél szebb dekorációkat készíthettek belőlük a gyerkőcökkel együtt. A technika minden esetben egyszerű, akárcsak a hozzávalók, ráadásul a sikerélmény is garantált.

 

Őszi girland levelekből: 

Hangulatosabbá tehetitek a lakás bármely pontját színes őszi levelekből készült girlandokkal. A forma és a színvilág is lehet változatos. Csak készítsetek kis lyukakat a levelekre, és fűzzétek őket egymás után. A végekre pedig ne felejtsetek el csomót tenni.

Díszített, festett levelek:

A különféle levelek alapnak is tökéletesek, hisz kedvetekre dekorálhatjátok egyszerű vagy akár bonyolultabb mintákkal. A felnőttek legalább úgy élvezik, mint a gyerekek, hisz a festegetés megnyugtat és kikapcsol. Készíthettek a kész levelekből csokrot, vagy mágnest, és akár a hűtőre is kerülhetnek.

Csillámporos levelek: 

Csodásan mutatnak a levelek, ha csillámporral dekoráljátok. Előbb kenjétek be ragasztóval, utána kerülhetnek rá a különféle csillámok. Az elkészítés pontos menetét itt találjátok.  

Őszi lámpás: 

Saját készítésű, leveles mécsessel melegséget csempészhettek a lakásba hidegebb, szürkébb őszi napokon is. Az elkészítés teljes leírását fázisfotókkal itt találjátok!

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg barátaiddal!

Ne maradj le többi írásunkról sem, csatlakozz Facebook közösségünkhöz!
Instagram oldalunkhttps://www.instagram.com/anyanetmagazin/