Előfordult már Veled is, hogy hatalmas shoppingtúrát terveztél, de végül elvesztél az üzletek kínálatában és csalódottan mentél haza? Netán elfoglalt anyukaként nem jutott időd mindenhol körbenézni? Esetleg minden reggeled úgy indul, hogy nincs mit felvenned, mert bizony a szülés előtti ruháid nem mennek rád?

Ha Te is jártál már hasonló cipőben, akkor valószínű, hogy gardróbod némi rendezésre, vásárlási szokásaid pedig egy kis átalakításra szorulnak. Íme, Arena tavaszi divattipjei kevés szabadidővel rendelkező anyukáknak!

gardrob

1; Rendszerezd a ruháidat!
Ilyenkor tavasszal legtöbben a szekrény mélyére rejtjük a vastag pulcsikat, kabátokat és előtérbe helyezzük a könnyű nyári ruhákat. Ez remek alkalom arra is, hogy selejtezzünk! Ürítsd ki a gardróbod, és nézd át a készletet. Ami valamiért már nem passzol az alakodra, elhasználódott, vagy sosem szeretted igazán, csak a helyet foglalja. Dobd ki, és engedj teret az új kedvenceknek!

2; Listázz!
Ha megvolt a szortírozás, jöhet a felmérés. Nézd át, megvan-e minden alapdarabod! Mire van szükséged? Ez több tényezőtől függ: hol dolgozol, milyen az életstílusod. Van, aki szigorú dress code szerint öltözik, másnak akár minden nap megengedett a farmer. Ha tudod, mi hiányzik, írd össze egy listára és ezzel indulj neki a shoppingtúrának.

3; Alapszínek előnyben!
Fekete, bézs, sötétkék, fehér. Ezek egymással jól kombinálható, semleges árnyalatok, melyek nagyban megkönnyítik a reggeli készülődést. Ha van egy stabil alapod, nagyobb az esély arra, hogy minden passzolni fog mindennel. Ezeket néhány éppen divatos színnel már könnyen variálhatod, izgalmasabbá teheted.

4; Szettben gondolkodj!
Ha vásárláskor már majdnem a kasszához lépnél az új szerzeményeddel, állj meg egy pillanatra és gondold át, hogy mivel fogod tudni viselni. Ha arra gondolsz: „Jó lesz, de kell majd hozzá egy cipő, egy nadrág és még valami…”, akkor fogj gyanút, az nem biztos, hogy jó befektetés!

5; A lényeg a részletekben rejlik!
Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! Nem árt, ha megengeded magadnak a drágább darabokat. Nőknek a szép bőrtáska, férfiaknak a stílusos óra igazi védjegy lehet, ami mindig sokat dob a megjelenésükön.

+1: Turbózd fel a gardróbod!
Ehhez az Arena Plaza most nem csak hasznos tippekkel, hanem 300.000 Ft költőpénzzel is hozzájárul! Nem kell mást tenned, mint felöltözni kedvenc tavaszi szettedbe, készíteni magadról egy fotót vagy videót és feltölteni az Arena Plaza Facebook vagy Instagram oldalára! A legjobb outfit feltöltője 300.000 Ft-os vásárlási utalványt nyer, amit az Arena Plazában költhet el!

További részletek: ITT