Farsangi bulit rendezel gyermekeidnek, barátaidnak? Vagy csak szeretnéd lakásodat különlegességé tenni, vidám hangulat csempészni a téli szürkeségbe? Elő a farsangi kellékekkel! Néhány remek ötlet, kis kézügyesség és munka, máris karneváli pompát varázsolhatsz az unalmas mindennapokba!

lufikopogtató

Kopogtató lufiból
Teremts már a bejáratnál farsangi hangulatot! Fogadja a látogatót lufiból készült kopogtató. Nincs más dolgod, mint begyűjteni pár tucat színes léggömböt. Ezeket rögzítsd egy kopogtatóalaphoz!

lufi minden mennyisegben

Léggömb minden mennyiségben
A lufi a lakásban is sok helyen köszönjön vissza! Elvégre ez a farsangi szezon egyik slágere. Rengeteg színben, formában választhatsz. Bárhova elhelyezheted, variálhatod más dekorációs eszközökkel, szalagokkal, szerpentinekkel. Bátran kombináld a színeket. Most tuti, hogy nem lősz mellé.

papirlabda

Lampion, az örök kellék
Egyszerű, mégis nagyszerű a papírból készült labda/gömb, illetve a lampion. Ezek gyerekkorunk kedvenc mulatságaira is emlékeztethetnek. A lampionokat különböző dekoros, de akár papírboltokban is beszerezheted.

cupecake2

A legédesebb dekoráció
– gyerekeknek

Készülsz a vendégsereg fogadására, süteményeket “gyártasz”. Gondolnád, hogy ezek akár díszítésként is szolgálhatnak? Egy muffin vagy a most nagyon divatos cupecake rendkívül mutatós, ráadásul biztos, hogy a vendégek mind a tíz ujjukat megnyalják a finomságoktól.

edessegdekor

Egyéb variációk édességre
Más nyalánkságok, de akár partikellékek is feldobhatják a farsangi összejövetelt. Készíthetsz előre pattogatott kukoricát kis színes papírdobozokba. A poharakat
– célszerű a műanyag variáció a gyerekek miatt–, szalvétákat is ízlésesen összerendezheted. Válassz az alkalomhoz illő, bohókás szívószálat! Egy szép üvegbe is tehetsz finomságokat, akár apró cukrokat dekoráció gyanánt.