Nők, akik nagyot alkottak, akik jócskán hozzátettek a világhoz. Akiknek a gondolataira érdemes figyelni. Tíz híres nő, tíz idézet, amiket érdemes megfontolni. Ráadásul az alábbi gondolatok mindenkit motiválhatnak. Mi ezzel az összeállítással köszöntjük a nőket!

✽ Húszévesen az arcodat a természettől kapod. Harmincéves korodra az arcod vonásait már az élet formálja, de ötvenévesen már azt az arc lesz a tiéd, amit megérdemelsz.
Coco Chanel, a női divat forradalmasítója

✽ Előfordulhat, hogy egy csatát többször is meg kell vívnunk ahhoz, hogy megnyerjük.
Margaret Thatcher, Nagy-Britannia egykori miniszterelnöknője

✽ Egy csomó minden csak úgy megtörténik veled, keresned sem kell, betoppan az életedbe. Inkább arról van szó, hogy amikor a sors felajánl neked valamit, akkor választhatsz, hogy elfogadod-e vagy visszautasítod. De miután döntöttél, menned kell az utadon előre, és jobb, ha nem nézel vissza többet.
Agatha Christie, a krimikirálynő

✽ Minden idők legnagyobb felfedezése, hogy az ember meg tudja változtatni a jövőjét pusztán azáltal, hogy megváltoztatja a hozzáállását.
Oprah Winfrey, televíziós műsorvezető

✽ Milyen furcsán és váratlanul következnek be az ember életében a legjelentősebb események. Nem úgy, és nem is akkor, ahogy és amikor várja az ember, másképpen, más előzmény után, valahogy logikátlanul.
Szabó Magda, író

✽ A veszteség is lehet néha nyereség.
Jane Austin, angol írónő

✽ Miért nem szabadítod meg képzeletedet a múlt és jövő terheitől, mikor egyik fölött sincs már, vagy még hatalmad? Csak a jelen a tiéd. A jelen léted egyetlen realitása, amelyet formálni tudsz.
Szepes Mária, író

✽A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában.
J.K.Rowling, Harry Potter szülőanyja

✽ Nemcsak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni.
Egerszegi Krisztina, ötszörös olimpiai bajnok úszó

✽ Két ember kapcsolata titokzatos dolog: a kívülálló sohasem értheti igazán, mi működteti őket.
Helen Fielding, Bridget Jones könyvek szerzője

 

Mentés

Mentés

Mentés