Régóta töröd a fejed, hogy mivel tehetnéd gyermeked szobáját egyedivé, különlegessé? Szeretnéd, ha csemetéd igazi mesevilágban érezné magát? Falfestéssel minden álom valóra válhat, akár a legkisebb helyiséget is feldobhatod egy jól sikerült jelenettel. A mesés falak nemcsak dekoratívak, de megindítják a kicsik fantáziáját, sőt kiegyensúlyozottabbá is tehetik őket. Ha neked nincs kézügyességed, bízd profira a munkát! Nézd meg a galériánkat egy kis inspirációért!

Bambis gyerekszoba
A mesefigurák mindig népszerűek a kicsik szobájában. Ez a részlet egész falra készült. Remek választás, ha nagy a tér. A grafika színes, mozgalmas, jól lehet róla mesélni!

A 101 kutya – kis felületre
Kisebb helyre is lehet gyönyörű meserészletet festeni, erre itt a bizonyíték. Ez a kedves jelenet – ki ne ismerné?- kiváló például az ágy fölé. A kutyusok hűségesen vigyázzák a gyerkőc álmát.

Csingiling
Lányok körében nagy kedvenc! Látványos, trendi, részletekben gazdag. Ideális olyan helyre, ahol nem érik el a gyerkőcök, és nem tudják megtapogatni, mert a pasztell része a dörzsölést nem bírja.

Különleges megoldás, hisz a fal egy részére táblafesték került, így azt a gyermek bármikor kedvére színezheti.

Vadállatok a falon
Még egy egyszerű panellakás gyerekszobájában is lehet dzsungelhangulat! A kicsik kedvenc állatai is megelevenedhetnek a falon.

 

Tündéres meseszoba
A gyerekszoba sarkát is ki lehet ötletesen használni, a csodás festmény a padlótól 40 centire kezdődik. Igazán csajos, finom, vonalakkal készült, levegős alkotás.

 

Ha Te is szeretnéd gyermekedet megörvendeztetni csodás falfestéssel, látogass el a Meseszobablogra további inspirációért!

Így is dekorálhatsz gyerekszobát!

Ha nem mersz belevágni a falfestésbe, próbálkozz falmatricákkal. Rendkívüli előnyük, hogy könnyen felteheted, leszedheted, variálhatod és tisztíthatod. Itt további érdekességeket is találsz a dekorációs trendről.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés