Körbenéztél már a virágboltokban, esetleg a neten, az újságokban, hogy 2014-ban milyen adventi koszorúk közül válogathatsz? Egyre több formájúra, méretűre, színűre bukkanhatunk: természetesre és mesterségesre, zöldre és más színűre, előre feldíszítettre és dekorálásra váróra, kör vagy négyzet (esetleg más alakú) alakúra. Nagy divat az extravagáns és a formabontó koszorú. Vedd elő kreativitásodat és mutasd meg sokoldalúságodat!  Alábbi összeállításunk inspirációként szolgálhat még az utolsó pillanatban is.

adventi koszorú

A hagyományos koszorút dobd fel a télhez és az ünnephez kapcsolódó kis figurákkal, rénszarvassal, szánkóval, síléccel, hóemberrel, angyalokkal.

advent a kertben
Szeretnéd, ha kertedbe is beköltözne advent? Vegyél elő egy régi lábast, töltsd meg mohával, és szúrj bele négy gyertyát. Szalagokkal, dobozkákkal is feldobhatod. Tedd a kerti asztalra. Próbáld ki, milyen hangulatos, ha sötétben, udvarodban gyúlnak fel az ünnep fényei a karácsonyt megelőző 4 hétben!

adventikoszorú tálcán
Nem tudsz koszorút kötni, vagy csupán nincs kedved az alappal bajlódni? Tégy tálcára négy gyertyát, köréjük kis zöldet, dobd fel a kompozíciót gyöngyökkel. Máris kész a gyors és trendi adventi dekorációd. Ennek vitathatatlan előnye, hogy nem hullik.

őzikés koszorú

Egészen biztos, hogy mindenki csodájára jár ennek a kedves kompozíciónak. Szerezzél be négy üveget, négy gyertyát, tobozokat, fenyőágat, no és az egészet az őzike teszi még aranyosabbá.