Egy anya-lánya nap csupa izgalmas programot tartogathat. Szükség van néha kiszakadni a mindennapokból, és csak egymással foglalkozni. A közös, különleges programok közben még jobban megismerhetitek egymást, beszélgethettek, és jól szórakozhattok. Ezek a programok segítenek megalapozni a későbbi bensőséges kapcsolatot. Mindegy, hogy a lányod óvodás vagy már felnőtt, összeállításunkban találni fogtok olyan ötletet, amit szívesen kipróbáltok.

Szépítkezzetek
Mi lehetne jobb csajos program, mint a közös szépítkezés. Már az ovisok is imádják, ha a körmük különböző színekben pompázik. Fesd hát ki csemetédnek, büszkén fogja viselni. Hagyd, hogy néha a szájfényedet is kipróbálja. Ha a lányod nagyobb, vegyetek részt közös sminkoktatáson.

Vásároljatok
Menjetek vásárolni, frissítsétek fel a ruhatáratokat. Próbálgassatok kedvetekre, bevethettek néhány extrém ruhát is, hadd legyen min nevetni. Aztán persze szelfizzetek. Vezessétek le a shoppingolás fáradalmait egy jó ebéddel.

Sportoljatok, szurkoljatok
Próbáljatok ki közösen végezhető sportokat. Remek választás lehet a görkorcsolya, a kerékpározás. Kimozdultok, mozogtok, jó levegőn vagytok. A közös szurkolás is nagy élmény. Menjetek ki kedvenc csapatotok meccsére, pingáljátok ki az arcotokat, és kiabáljatok jó hangosan.

Keressetek egy közös kedvenc helyet
Teszteljétek a város cukrászdáit, fagyizóit. Még viccesebb, ha pontozzátok is. Ilyenkor kapcsoljátok ki a telefonotokat, beszélgessetek egy jót, csak egymásra, no meg a finomságokra figyeljetek.

Irány a könyvesbolt
Mindig jól jön egy új könyv. Szánjatok időt a válogatásra. Érdemes bekukkantani egy antikváriumba vagy egy óriási könyváruházba. Bátran üljetek le egy csendes sarokba, és lapozzatok bele a könyvekbe. Jó időben az új kötetet aztán olvasgassatok a levegőn.

Töltsetek egy délutánt a múzeumban
Egyáltalán nem unalmas, sőt! Annyi izgalmas kiállítást találhattok szerte az országban. Az interaktív tárlatok különösen izgalmasak.

Vissza a természetbe!
Vegyetek fel kényelmes ruhát, amit nem sajnáltok, és tegyetek egy nagy sétát az erdőben, fedezzetek fel új útvonalakat, mese- vagy akár tanösvényeket.

Otthoni lazítás, SPA programok
Kényeztessétek magatokat otthon! Készíthettek saját magatok is arcpakolásokat, de előre is beszerezhettek néhány kencét. Relaxáljatok, pihenjetek, és persze beszélgessetek sokat.

 

Jelentkezzetek főzőtanfolyamra
Ha valami újat tanulhatsz a lányoddal, az biztos, hogy szórakoztató. Ismerjetek meg új recepteket, technikákat, iratkozzatok be macaron- vagy pizzakészítő kurzusra, lessétek el együtt a sütikészítés trükkjeit.

Történetek a múltból
Vidd el lányodat gyermekkorod egyik kedvenc helyszínére. Mesélj neki, hogy milyen klassz dolgok történtek veled ott, milyen emlékek jutnak róla eszedbe. Lehet ez a dédike már lebontott háza, egykori iskolád, a kollégium, ahova jártál.

Ha tényleg érdeklődve fordulsz gyermeked felé, biztos, hogy tovább erősödhet a kapcsolatotok. Ezeket a programokat pedig sokáig emlegetni fogjátok.

Ha szeretnél néha egyedül is kiszakadni a mindennapokból, ezt feltétlenül olvasd el!

Anyaként is jár neked a csajos kiruccanás