Elgondolkodtató, humoros, ironikus, megható: itt mindenféle idézetet találsz anyák napjára. Válogass a legszebbek és legjobbak közül, majd mondd el személyesen, írd egy üdvözlőkártyára, és tedd a virág mellé, de akár sms-ben is elküldheted.

Te adtál nekem életet, és ami még fontosabb, leckét arra, hogyan kell élni. Te vagy minden . jónak a forrása, amit elértem életem során. Mami, köszönetet mondok azért, ami vagy és ami én vagyok.
David L. Weatherford

Az anya, az igazi édesanya a legcsodálatosabb ember a világon. Ő a tündéri hang, aki jó éjt kíván; aki mesél neked egy vidám nap után.
Pán Péter film

anya-tunderi

Az anyaság állás szabadság és túlórabér nélkül, ami csak azt bizonyítja, hogy ez tényleg vezetői pozíció.

Minden halandó. Az öröklét csak anyáknak adatott meg.
Isaac Babel

Minden anya gazdag, ha szereti a gyerekeit. Nincs szegény édesanya, sem csúnya édesanya, sem öreg. Az ő szeretetük mindig a legszebb az Örömök között. És amikor, úgy látszik, szomorúak, akkor is elég egy csók, amit kapnak vagy adnak, és már minden könnyük csillaggá lesz a szemük mélyén.
Maurice Maeterlinck

anya-gyerekkel

Mindig az anyja ismeri jobban a gyerekét! Ő tudja a titkos gondolatait, ő tudja megfejteni a hallgatását, a mosolyát, a duzzogását, ajkának biggyesztését, vagy azokat a félmondatokat, amelyeknek különös jelentésük van.
Müller Péter

Az anyákban beépített aggodalom-generátor működik – és hiányzik róla a kikapcsológomb.
Pam Brown

Teljes munkaidős anyának lenni a legjobban fizetett állás… hiszen a fizetség tiszta szeretet.
Mildred B. Vermont

anya-kisfiaval

Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.
Sophia Loren

Az anyáknak megadatott az emberiség által ismert legnagyobb kincs: a tudat, hogy jobbá tehetik valaki másnak az életét.