Az ősszel együtt megérkeztek a boltokba a hűvösebb szezonra való ruhák és kiegészítők. Összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyeknek feltétlenül ott a helyük a szekrényedben.  2016-ban még mindig hódítanak a szövetkabátok és a motoros dzsekik. A katonai és lázadó vonalat pedig ellensúlyozzák a romantikus, fodros és csipkés női darabok.

Kötött pulóverek, kardigánok
Idén is örülhetnek a kényelmes, de elegáns stílusért rajongók, ugyanis az ízléses kötött felsők még mindig divatosak. Mivel a kötött anyag textúrája egyébként is szembetűnő, a visszafogottabb színeket, bézs és a szürke árnyalatokat javasoljuk.

őszi divat

Elegánsan – esős időben is
A szövetkabát minden hölgy gardróbjában megtalálható, nem véletlenül. Egyszerű, de mégis elegáns megjelenést kölcsönöz. Ugyan az őszi időszak hagyományosan a földszíneké, de ha valakinek az egyénisége a pink, vagy piros színekért kiált, idén annak sem kell visszafognia magát! Egy élénk, merész kabáttal igazán fel lehet dobni egy unalmas farmer-póló összeállítást is.

ruha-oszi-divat

Alkalmi viselet – fodrok és csipkék
Reneszánszukat élik idén a fodros, csipkés ruhák. Akár az irodai outfitnek is része lehet egy fekete csipkeblúz visszafogott farmerral vagy ceruzaszoknyával. A hosszabb fazonú csipkekölteményeket egyszínű leggings-szel érdemes párosítani a kora őszi időszakban.

dzseki

Lázadóknak – motoros dzseki
Úgy tűnik, sosem megy ki a divatból a motoros dzseki. Ezekkel a darabokkal egy kis lázadó hangulatot csempészhetünk a hétköznapokba. Dobd fel az unalmas hétfőket egy szegecses fekete motoros kabáttal!

Ha még nem szerezted be az őszi ruhatár kihagyhatatlan darabjait, van egy tippünk, hol érdemes körülnézned! Október 8-9-én egész hétvégén át tartó vásárlási maraton és akár 90%-os kedvezmények várnak a biatorbágyi outletközpontban a Premier Outlet szülinapja alkalmából!