Hétvégén a budapesti Allee Bevásárlóközpontbana LEGO Kaland 2 hőseié lesz a főszerep, akik mindkét nap izgalmas programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A program házigazdájaként Emmet reggeltől estig fogadja a vendégeket, hogy szupi-szuper hangulatot lopjon a LEGO rajongók szívébe egész hétvégén. Mellette találkozhatunk a film többi szereplőjével is, például Csodakittyvel vagy a mindenki számára már jól ismert Batmannel, akik 3D szobor formában sietnek segítségünkre, hogy közösen mentsük meg Apokalipcityvárosát a LEGO DUPLO® megszállóktól.

A LEGO univerzum harmóniájának visszaállítása érdekében csatlakozz Emmethez, Csodakitty-hez, Batmanhez és a többi LEGO hőshöz, hogy a zöld hátteres fotózáson egyedi képeket készíts a közös kocka kalandról, amiket aztán az esemény után emlékül hazavihetsz. A LEGO Kaland legszupi-szuperebb párosa Emmet és Lucy igazán menő lépéseket tanít, amelyekkel otthon is eljárhatod a LEGO táncot. Az eseményből természetesen nem maradhat ki a közös építés sem, amelyben minden építőmester megcsillogtathatja a tudását és a kreativitását is.

A helyszínen először lesz látható az a hatalmas interaktív mozaikfal, amina LEGO kockákat megérintve a látogatók megszólaltathatják a különböző szereplőket. A kockák érintésre különböző hangokat adnak ki, így elbűvölve és további kreativitásra sarkallva a legkisebb és legnagyobb építőket is.

Tarts velünk ezen a hétvégén az Allee Bevásárlóközpontban, hogy a LEGO Kaland 2 szereplőivel együtt megmentsük a LEGO univerzumot, és próbára tegyük bátorságodat, kreativitásodat és mesterépítői készségeidet!

Tudj meg még több érdekességet a LEGO Kaland 2-ről!

Minden szupi-szuper: végre a mozikba érkezik a LEGO® Kaland 2™!