A LEGO Csoport és a Warner Bros. Consumer Products újabb varázslatos készletekkel kelti életre a Harry Potter sztori izgalmas jeleneteit a rajongók legnagyobb örömére. Színültig tele szórakozással és rejtéllyel, a magával ragadó játékszettek segítenek életre kelteni a varázslóvilágot, úgy, ahogy csak a LEGO játékai tudják.

A jól ismert karakterek, mágikus lények és legendás helyszínek minden Roxfortba vágyakozó varázslótanoncnak ismerősek lehetnek. Az új LEGO szettek segítenek a fiatal építőknek, hogy létrehozzák saját kalandjaikat. A szettekkel a szórakozás lehetősége végtelen, ahogy a rajongók Harryvel, Ronnal, Hermionéval és hűséges barátaikkal, vagy éppen a Halálfalókkal és a mardekáros diákokkal újra átélhetik a filmek legjobb pillanatait.

Ezekkel az új LEGO szettekkel a varázslóvilág rajongói új és izgalmas módon fedezhetik fel Roxfortot. Rábukkanhatnak a Szükség Szobájának bejáratára, elcsalhatják Umbridge professzort a Tiltott Rengetegbe, bejuthatnak a Hollóhát hálókörletébe, és felfedezhetik Roxfort Csillagvizsgáló tornyát.

A kalandok persze Roxfort falain túl is folytatódnak!A játékban kiszabadíthatjuk Harry Pottert a Privet Drive 4-es számú ház lépcső alatti gardróbjából, elküldhetjük hóbaglyát egy fontos üzenettel, vagy felfedezhetjük az Odú elvarázsolt zugait és rejtett sarkait.

A nyolc Harry Potter filmen átívelő kalandok inspirálta új szettek június 1-től érhetőek el a LEGO.com-on és az üzletekben.

  • LEGO® Harry Potter™ Roxfort A Szükség Szobája – Csúsztasd el a panelt, hogy megtaláld a titkos bejáratot a Szükség Szobájába, és csatlakozz Harry Potterhez, HermioneGrangerhez és Luna Lovegoodhoz a sötét varázslatok kivédésének titkos gyakorlásához.
  • LEGO® Harry Potter™ Roxfort Csillagvizsgáló torony – Látogasd meg a bájitaltan tanár, Horatius Lumpsluck osztálytermét és irodáját, nézd meg a mágikus mandragórát az üvegházban, majd fedezd fel a Hollóhát hálótermét és a szuper csillagvizsgáló készüléket!
  • LEGO® Harry Potter™ A Tiltott Rengeteg: Összecsapás Umbridge-dzsel – Csald Umbridge professzort a Tiltott Rengetegbe, hogy találkozzon Gróppal és a kentaurokkal!
  • LEGO® Harry Potter™ Privet Drive 4. – Fedezd fel a Dursley család otthonát, a Privet Drive 4-et, és éld át az izgalmak sorát!
  • LEGO® Harry Potter™  Hedwig™ – Keltsd életre Hedwig, a Harry Potter filmek népszerű hóbaglyának varázslatos személyétés elegáns mozgását.
  • LEGO® Harry Potter™ Támadás az Odú ellen – Fedezd felaz őrült, színpompás Weasley házat Harryvel, Ronnal és a család többi tagjával, és segíts megvédeni a halálfalóktól.

– Minden évben lehetőségünk adódik arra, hogy újra létrehozhassuk a filmek legakciódúsabb és legizgalmasabb helyszíneit. Reméljük, ezek az új termékek világszerte inspirálni fogják a fiatal építőket abban, hogy elhiggyék:bármi lehetséges, miközben eljátsszák a saját kalandjaikat a varázslóvilágban – mondta Marcos Bessa, a LEGO® Harry Potter™ vezető designere.