Elindult az UNICEF Magyarország idei legszerethetőbb, legizgalmasabb adománygyűjtő programja, a Két Kis Dínó kampány Berg Judit csak itt olvasható, eredeti meséivel. 

A kezdeményezés 4-10 év közötti gyerekeknek és családjuknak nyújt szórakoztató, edukatív és játékos kikapcsolódást egy egész éven keresztül. 

 A formabontó adománygyűjtő kampány során a gyerekek 12 levélcsomagot kapnak a postaládába, benne névre szóló levelet a dínóktól, Berg Judit tolmácsolásában. A két kis dínó, akiket a gyerekek jól ismerhetnek a Pagony kiadó könyvsorozatából, világkörüli útra indul: 12 olyan országot látogatnak meg, ahol az UNICEF is segít.  

 Az előfizetéssel a családok az UNICEF munkáját támogatják, ivóvízhez, oktatáshoz, gyógyszerekhez juttatják a gyerekeket világszerte, miközben a 12 küldemény megismerteti a gyerekeket a világ sokszínűségével és tartalmas családi időtöltést kínál.  

 A havonta érkező boríték Berg Judit csak itt olvasható meséi mellett a világ megismerését segítő színes feladatlapok és ismeretterjesztő anyagokat is rejtenek (térkép, mappa, útlevél, matricák, feladatlapok, érdekességek az adott országról). A meséket Kőszeghy Csilla vidám illusztrációi színesítik.   

 További információ: https://bit.ly/3xVyucj

Berg Judittól is fontos információt kaphatunk: