csütörtök 2022/05/19
cart

Hozd ki a lehető legtöbbet egy gyerekzsúrból, szülinapi partiból, céges rendezvényből vagy esküvőből! Színt viszünk bármilyen buliba, lekötjük az aprónép figyelmét, és még a szülők is önfeledten szórakozhatnak.

Tedd felejthetetlenné a családi eseményeket, gyermekzsúrokat, céges, szállodai, éttermi rendezvényeket, konferenciákat! Mi tényleg figyelünk az apróságokra.

Szívesen segítünk, ha:

  • Nem tudod, fogj hozzá egy igazán ütős parti szervezéséhez.
  • Bulit tartasz, és szükség van egy hangulatfelelősre, aki levezényeli az egész eseményt, kordában tartja a gyereksereget.
  • Tematikus partit szeretnél – mindegy, hogy hercegnős, szuperhősös, varázslós, esetleg főzőcskézős – és szívesen bíznád profira a szervezést valamint az esemény lebonyolítását.
  • Házigazdaként az a célod, hogy a kisgyermekes szülők is önfeledten szórakozzanak, és a gyerekek is jól érezzék magukat.
  • Azt akarod, hogy a családi nap, munkahelyi parti a legjobb kezekben legyen. Esküvőt szervezel, és nem akarod, hogy a meghívottaknak otthon kelljen hagyniuk csemetéjüket, és emiatt állandóan feszélyezve érezzék magukat.

Szolgáltatások, amelyek közül válogathatsz:

Arcfestés, csillámtetoválás

Hagyd, hogy gyermeked azzá váljon, aki igazán lenni szeretne: szuperhős, tündér, királylány… Tapasztalt arcfestőink a lehető legrövidebb időn belül próbálják megvalósítani az álmokat. Kizárólag bőrbarát, tesztelt, jó minőségű festékeket használunk.

Kreatív kézműves foglalkozás

Ez a buli azon része, amit a felnőttek ugyanúgy élveznek, mint csemetéik. Remek választás családi és céges események fel- vagy épp levezetésére, zsúrok színesítésére. A tematikát szívesen igazítjuk a buli témájához, évszakokhoz, eseményekhez (halloween party, karácsony, mikulásbuli, anyák napja, gyereknap). Repertoárunk gazdag, megtalálhatók benne: színezők, gipszfigurák, hűtőmágnes, só-liszt gyurma, papírgurigás, papírtányéras, spatulás díszek, színezők.

Esküvői gyermekfelügyelet

Nem akarod, hogy a nagy napot elrontsák az unatkozó, fáradt, nyűgös gyerkőcök? Valljuk be, az első ámult után a kicsik sokszor unatkoznak a hosszúra nyúló lakdalomban. Profi animátoraink hosszú órákra lekötik a kicsiket a modern játékokkal berendezett gyereksarokban. Elszórakoztatják arcfestéssel, kézműves foglalkozással, társasjátékkal, diafilmvetítéssel, buborékfújással, vetélkedőkkel, kézműveskedéssel. Szükség esetén alvási lehetőséget is biztosítunk.

Céges rendezvények

Legyen szó családi vagy sportnapról, mikulásünnepségről, karácsonyi partiról, kifogyhatatlanok vagyunk az ötletekből. Garantáltan feldobjuk a hangulatot családi kvízekkel, ügyességi feladatokkal, kincskereső játékokkal, interaktív mesékkel, szappanbuborék-fújással, társasjátékokkal, hétpróbával, óriás kirakóval/társasjátékkal, karaokee-val, halászattal, zsákbamacskával, népszerű jelmezekkel, fotósarokkal.
Ár: egyedi

Szülinapi partik, gyerekzsúrok

Ha felejthetetlenné szeretnéd tenni gyermeked születésnapját, bármilyen zsúrt, családi összejövetelt, akkor valamelyik tematikus bulink a nyerő! Hercegnős, szuperhősös, állatos, varázslós és főzőcskézős partik közül választhatsz. A 2 órás partiba rengeteg különleges élmény fér: kvíz, karaokee, zenefelismerés, kincskeresés, puzzle, fotósarok, sütidekorálás, activity, a témához passzoló jelmezek, szuper háttér. Az élményt helybe visszük, akár a lakásodon, akár más helyszínen szervezed a bulit. A hangulatért profi játékmesterünk a felelős. Ha igazán egyedi élményt szeretnéd, válaszd a pizsamapartit!

Dekoráció

Ha szeretnél különleges dekorációt egy tuti bulihoz, bízd ránk, és mi a legtöbbet hozzuk ki a helyszínből! Egyedi, a partihoz illő, egymással harmonizáló díszek, hátterek, lufis megoldások, terítékek még tovább fokozzák a hangulatot.

 

 

Gyereksarok

Ha rendezvényt, konferenciát vagy családi bulit szervezel, érdemes kialakítani egy gyereksarkot. A kis kuckót megtöltjük minőségi, készségfejlesztő játékokkal. A berendezést a korösszetétel alapján válogatjuk ki. Népszerűek a fa építőkockák, a legók, a duplók, a mini konyha. Szívesen viszünk játszószőnyeget, autókat, babákat, könyveket, asztalokat és székeket.
Kérésre animátort is biztosítunk a rendezvény idejére.

Mi biztosak vagyunk a dolgunkban, így Gyerekkacaj garanciát vállalunk! Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, és ezt írásba is adod, nem kell fizetned.

Cégek, ahol már megfordultunk legalább szolgáltatásaink egyikével:

Allianz Zrt., E.ON, Tesco Százhalombatta, Fővárosi Közterület Felügyelet, QUADRON Kibervédelmi Szolgáltató, Alpiq Energy, Mahart Container Center Kft, Smart Ingatlan Kft, Asseco Central Europe Magyarorszag Zrt., IPR-Insight, több száz mikulásparti

Soha többé unalmas buli, csak töltsd ki a megrendelőt!

Töltsd ki a megrendelőt!

 

Érvényesítés

Ha elakadtál, vagy részletesebb információkra van szükséged, örömmel segítünk. Írj: info@anyanet.hu vagy hívj: 06-30-435-9841

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés