Nyakunkon a tanév vége, a pedagógusnap. Neked is fejtörést okoz, mivel lepd meg a kedvenc óvó nénit, tanárnőt vagy gondozónőt?  Itt csupa remek ötletet találsz, olcsóbbat, drágábbat, egyszerűbbet, kissé bonyolultat, saját kezűleg elkészíthetőt, vagy épp olyat, amit rendelni kell. Érdemes mielőbb hozzáfogni a munkához!

A gyerkőcök nevelgetése, terelgetése, a tanítás rengeteg stresszel jár. A pedagógusok legalább nyáron megérdemelnek egy kis kényeztetést. Nyerő lehet egy wellness vagy masszázs ajándékutalvány. Így igazán pihentetően kezdődhet számukra a vakáció!

utalvany

Variáció virágra egy kicsit másképp – anya és gyermeke koprodukció. Szerezzetek be egy szép kaspót vagy agyagedényt. Fessétek le, majd írjátok rá a pedagógus nevét, esetleg egy szívhez szóló idézetet vagy feliratot, pl.: „köszönöm, hogy nevelgettél”. Ültessétek bele az óvónő vagy a tanár kedvenc virágát.

kaspo

Újabb változat kaspóra: kerüljön rá mindenki az osztályból vagy a csoportból! A lényeg, hogy a kaspó méretében nyomtassátok ki lézernyomtatóval a fotót. Fessétek le akrillal, majd száradás után decoupage ragasztólakkal, decoupage technikával rögzítsétek a fotót.

cserep-fotokkal

Egy kedves, akár kézzel írott levél még a legkomorabb pedagógus arcára is képes mosolyt csalni. Szinte biztos, hogy elteszi majd emlékbe.

level-tanaroknak

A Táblácskánál személyesebb ajándék aligha létezik. A kézzel rajzolt kis táblába egy pillanat alatt bárki beleszeret. Megörökíthető rajta az egész csoport vagy osztály egyedi módon. Garantáltan örök emlék.

tablacska

A gyermekrajzos selyemkendő szintén nem mindennapi ajándék. A csemeték alkotását a  Silkyway csapata minőségi kendőre varázsolja. Ahányszor csak ránéz a pedagógus a kedves ajándékra, biztosan eszébe jut majd róla az ajándékozó.

silkyway

Ezzel nem fogsz mellé! A kávé, csoki, ital összeállítás, ajándékkosár mindig nyerő. Ha a pedagógus több évekig gondoskodott csemetédről, egész biztos, hogy egy kicsit megismerted az ízlését is. Személyessé tehetitek az ajándékot kedves üzenetekkel.

desszert

Egy trendi nyaklánc, karkötő is képes a pedagógusok szívét megdobogtatni. Ha felveszi, biztos, hogy sokszor gondol majd az ajándékozóra.

nyaklanc

Mindig jól jön a könyv- vagy írószerutalvány. Ezt az óvónő vagy a tanár saját szórakozására is beválthatja, de akár a következő csoport vagy osztály számára is vásárolhat hasznos dolgokat.

konyvutalvany

Egy bögre, mondjuk a csoportképpel, találó felirattal hasonlóan remek ötlet. Töltsétek meg csupa finomsággal, esetleg házi készítésű keksszel, bonbonnal, minőségi teával vagy kávéval.

legjobb-tanar

Fotók forrása:

2., 3; 4; 10;