Téged is elárasztanak a jobbnál jobb újévi köszöntők, és szeretnél valami frappáns választ? Küldd el ezeket az üdvözleteket sms-ben barátaidnak, rokonaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak. Több stílusú üzenet közül választhatsz.

1.
Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: B. Ú. É. K

2.
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet! Szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

3.

Kívánok Neked 12 hónap egészséget
52 hét szerencsét
365 nap nyugalmat
8760 óra szerelmet
525600 boldog percet
B. U. É. K!

4.
A szerencsebanknál a 2016-os számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! B. U. É. K!

5.
Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

6.
Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet!

7.
Durran a pezsgő, koccan a pohár, az adrenalinszintem a tetőfokára hág.
Robban a petárda, repül a konfetti is nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK én is.

8.
Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

9.
Elfogyott a pezsgő, elhalkult a trombita. Hidd, hogy ez az év lesz éveid legjobbika! Dolgozz, szeress és keresd a szépet! Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

10.
Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.