Varázslények – Mesebeli küldetés címmel képzeletbeli kalandra hívja a látogatókat a Magyar Mezőgazdasági Múzeum legújabb, szombattól látogatható kiállítása a Vajdahunyadvárban.

A kiállításon képzeletbeli kalandra, mesebeli küldetésre hívják a látogatókat, akik a játék során sosem látott tájakat barangolhatnak be, miközben furfangos fejtörők és mitikus kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket – olvasható a múzeum keddi közleményében.
A kiállítást járva a részvevők felfedezhetik a mesék világát, találkozhatnak a mítoszok és mondák számos legendás teremtményével, rácsodálkozhatnak meglepő külsejükre és varázslatos képességeikre.
– A küldetés teljesítéséhez bátor szívre, jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el – írják.
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz.
A múzeum közleménye szerint a több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék megújult látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg mesés felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.
A kiállítás november 3-ig tekinthető meg a Vajdahunyadvárában.

Varázslények

Jegyárak: 

Felnőtt 1950 Ft

gyermek (3–14 éves korig), nyugdíjas (62 éves kortól) 1750 Ft

csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) hétköznap 1290 Ft

családi (2 felnőtt és 2–3 gyermek) 6950 Ft

Nyitási kedvezmény: a kiállítást szeptember 24-től 27-ig (hétköznapokon) az óvodai és iskolai csoportok kedvezményes áron, 1090 Ft / fő tudják megtekinteni.

További információk: http://www.mezogazdasagimuzeum.hu