Élvezd a naplementét, és az éjszakai égboltot libegőzés közben az egész családdal országszerte!

Ahol részese lehetesz a különleges élménynek:
– a budapesti János-hegyi libegő
– a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark
– a lillafüredi Libegőpark
– a mátraszentistváni Sípark
– a sástói Mátra Libegő
– az eplényi Kaland Hegy

Ezeken a helyszíneken meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket. A BKV és a BKK idén is csatlakozik a Libegők éjszakája országos rendezvényeihez. A Zugligeti Libegő 19 és 1 óra között tart nyitva szombaton, fél 1-ig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni. A budapesti rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2000 forintos retúrjeggyel látogatható.
A Zugliget és a János-hegyi kilátó között közlekedő Libegő völgyállomása a Nyugati pályaudvartól közlekedő 291-es autóbusszal, illetve a Széll Kálmán térről óránként induló R158-as retró járattal érhető el. Az R158-as retró autóbusz 18 óráig a megszokott menetrendje szerint óránként, azt követően pedig a rendezvény végéig 12-20 percenként fogja szállítani az érdeklődőket. Zugligetből az utolsó járat 2 óra 30 perckor indul vissza a Széll Kálmán térre. Emellett a rendezvény napján 18 órától folyamatosan ingyenes különjárati autóbuszok indulnak a helyszínre a Clark Ádám térről.
A Zemplén Kalandparkban reggel 9 órától 24 óráig lehet majd libegőzni. Jegyelővétel nem szükséges, retúrjegyet 23 óráig lehet vásárolni.
Az Eplényi Libegő szintén reggel 9 órától 24 óráig látogatható. A libegőzés mellett a vendégeket ingyenes játékokkal – például trambulinnal, ugrálóvárral, mászófallal -, továbbá büfével várják.
A mátraszentistváni szervezők a Síparkban július 20-án állatsimogatóval várják a látogatókat és használható lesz a summer tubing is. A Panorámalift délelőtt 11 órától 21 óráig lesz nyitva, valamint a Hóhatár hütte is várja a vendégeket.
A Libegők éjszakájáról további információk az esemény Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/events/359019177995669/ linken találhatók.

Forrás: MTI

Idén hosszabb ideig tartózkodsz otthon? A szabadságodat befizetett út nélkül is élvezheted! 

Új őrület a staycation: így a gyerek is élvezi az otthonnyaralást