Még mindig nem döntötted el, mivel lepd meg gyermekedet húsvétkor? Vendégségbe mész, és fejtörést okoz, mit vigyél magaddal? Még nem késő, hogy körbenézz a Kreatív Lurkó webáruházban. Ezekkel a játékokkal garantált a fülig érő mosoly.

mozaik

1; Mozaik kirakó
Kiváló minőségű, kreatív fejlesztő játék, melynek kirakása remek szórakozás a gyermeknek, felnőttnek egyaránt. A pici öntapadós dekorgumi-darabokat kell beilleszteni a színüknek megfelelő helyre, ezáltal a sablon halvány képe megelevenedik. Az apró darabok miatt 3 évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott.
Ára: 590 Ft/db

kifesthetotextiltaska

2; Kifesthető textilzsák+kréta
Gyermeked egyedi táskát készíthet, lehet belőle bevásárló táska, vagy ajándéktasak. Az biztos, hogy ilyen senki másnak nem lesz. Van mintás és minta nélküli változat, amire az ügyesebbek szabad kézzel készített rajzot alkothatnak.
Minta nélküli táska ára: 650 Ft
Kisebb dinós táska ára (tojásban a dinó): 590 Ft
Dinós táska ára: 690 Ft
Kötényke ára: 1 081 Ft
Textilkréta ára: 990 Ft

oltoztetos-babak

3. Öltöztető babák
Erről a játékról csak áradozni lehet. Kreatív, gondolkodtató, problémamegoldást tanít, szépen kivitelezett, egyedi ajándék lehet. Továbbá fejleszti a kézügyességet, a logikát, a vizualizáló-képességet, és a folyamatokban való gondolkodást. Nem elég elképzelni az új ruhát a babákon, azokat ki is kell vágni. Ha pedig a gyerkőc új kollekciót szeretne hozzá, akkor figyelni kell, hogy hova is kerülnek azok a fülek, amik megtartják a babán a ruhákat.
A megvásárolt csomag tartalmaz két kivágható babát, Kreatív Lurkót és Kreatív Katát és hozzájuk igazított komplett ruhatárat.
Ára: 850 Ft
Kiegészítő ruhacsomag ára: 450 Ft

periszkop

4. Periszkóp, távcső, bogárnéző, mikroszkóp
Elsősorban kis felfedezőknek, tudorkáknak ajánlott játékok.
Periszkóp ára: 1 695 Ft
Távcső ára: 3 870 Ft
Bogárnéző ára: 2 970 Ft
Mikroszkóp ára: 5 270 Ft

udvozlokatrya

5; Üdvözlőkártya készítő szett
A kézügyességet fejlesztő csomagból egyedi képeslap vagy üdvözlőkártya is előállítható, minden a fantázián múlik.
A szett tartalma:
7 db nyomda, hozzá 2 színű festék stift
2 db boríték
4 db öntapadós ragasztó
12 db dekorációs sablon
4 db egyéb díszítő elem (szalag, csipke)
Ára: 625 Ft

nyomda

6; Nyomda
Nincs az a gyermek, aki ne szeretne nyomdázni. Válogass a különféle figurák közül, és indulhat a móka!
Ára: 1 350 – 2 600 Ft

selyemkreta

7; Selyemkréta készlet
Kövesse csemetéd az előrajzolt mintát és készítse el a csodaszép vászonképét. A különleges krétákat ezután használhatja zsírkrétaként, pasztellkrétaként és vízzel hígítva festékként is.
Ára: 1 980 Ft

uvegmatrica

8; Üvegmatrica festék szettek és kicsi műanyag képek
Ezzel az üvegfesték szettel a gyerekek is könnyen tudnak alkotni, mert vékonyak az egyes színeket tartalmazó tubusok. Így azokat könnyen kézbe tudják venni. Az AMOS üvegmatrica festék tubusát – minőségének köszönhetően – nem kell erősen nyomni, hogy a kis kezek kicsalják belőle a színeket.
Ára: 1 450 Ft-tól
A kis műanyag képek ára: 250 Ft/db

kerti-jatek

9; Kerti játék
Amint itt a melegebb idő, irány a kert, a homokozó, előkerülhetnek az öntözők, a lapátok és a kis kerti szerszámok. Ezek a játékok mindig jól jönnek, és nem lehet belőlük eleget vásárolni.
Ára: 250 Ft-tól

tarsasjatekok

10; Társasjáték és ügyességi játékok
Ha ezek a megunhatatlan ajándékok kerülnek a nyuszi kosarába, az egész család jól szórakozik. Kicsik és nagyok egyaránt örömmel használják majd.
Angry birds ára: 4 700 Ft
Swish ára: 5 080 Ft
Egyensúlyozó krokodil ára: 4 200 Ft
Katicás dominó ára: 2 300 Ft