Az idei anyák napját már kisfia társaságában ünnepelte Marge, A DAL 2014 gyönyörű középdöntőse, aki áprilisban adott életet első gyermekének.  Bár ezek a hetek főleg az új anyai feladatokról és a világra kíváncsi kisfiúról szólnak, az énekesnő nem sok pihenőt adott magának: májustól ismét koncertezik, különleges fellépésekre készül, júniusban pedig bemutatja az A38 Hajón legújabb kislemezét, a Closert is.

Marge, a gyönyörű szőke énekesnő A DAL 2014 adásaiban nemcsak látványos színpadi showjával és a Morning Light fülbemászó dallamaival hívta fel magára a figyelmet, hanem gömbölyödő pocakjával is. Marge, azaz Batta Zsuzsanna kiegyensúlyozott, sugárzó kismamaként csinálta végig a tévés szereplést, és többször nyilatkozta, hogy a fellépések csak erősítik a köteléket közte és születendő gyermeke között.

Az énekesnő újdonsült anyukaként is ragyog: áprilisban adott életet egy egészséges kisfiúnak, Alfonznak. Az első közös fotók a harmonikus családi életről tanúskodnak, és ahogy Marge fogalmaz:

– Az első pár hetünk csodálatosan telik itthon. Fantasztikus megismerni azt a kisembert, aki eddig bennem élt, majd formát öltött és egész nap mosolyog ránk. Egyszerre a legismeretlenebb és a legmélyebb ismerős érzés. Alfonz nagyon intelligens, nyitott, társaságkedvelő kisfiú. Érzékeny és egyben határozott, szóval, könnyű vele az élet.

 

Bár igyekszik kiélvezni a meghitt családi pillanatokat, Marge hamarosan visszatér zenei munkáihoz. Igaz, már a várandóssága alatt tudni lehetett, hogy fáradhatatlan, ha zenélésről van szó: márciusban debütált Stronger című radiós slágerének videoklipje, mely egy futurisztikus-beauty videóként a koncertjeire jellemző színpadi hangulatot idézte meg. Közösségi oldalán pedig arról is beszámolt, hogy a stúdióban felvették az új kislemezre szánt dalokat.
– A várandósság alatt is fontosnak tartottam, hogy aktív maradjak, a szülés csak erősített ezen az érzésen – teszi hozzá, most már édesanyaként.

Az énekesnő május 15-én tér vissza a színpadra, a TEDx rendezvényére ugyanis egy különleges performansszal készül. Ezzel új fejezet kezdődik, az ország több pontján láthatjuk őt koncertezni, többek között a Múzeumok Éjszakája programján a Ludwig Múzeumban. Soron következő kislemezét, a Closert pedig június 9-én mutatja be az A38 Hajón.
– Biztos vagyok benne, hogy a gyermekemnek is az a legjobb, hogyha az anyukájaként nem csak a magánéletben teljesedem ki, hanem szakmailag is haladok előre. Így többé tudnak válni a dalaim is.