péntek 2022/09/30
cart

#Tejfogtartó dobozka fogacskával minden színben

1,990Ft

Ez a kedves doboz tökéletes hely a kiesett tejfogak tárolására! A háncsdoboz kb. 6.5X4 cm. A tejfogtartó  gipszből készült fogfigurával, szalaggal díszített, alul, belül matricázott.

Cikkszám: 002 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Ne zsebkendőbe, szalvétába csomagold a kipotyogott tejfogakat! Tárold aranyos dobozkában! Elsősorban 5-12 éveseknek ajánljuk ezt az aranyos tárolót, de keresztelői ajándéknak is népszerű. A tartó teteje kézzel festett, oldala masnival díszített, belül filccel bélelt, alja matricázott. A dobozkát rendkívül bájos, gipszből készült fogacska teszi még különlegesebbé és egyedivé. A dobozka alkalmas az összes tejfog gyűjtésére és tárolására hosszabb távon is.

Választható még a piroson kívül rózsaszín, lila, kék, zöld színben. Hogy milyen színt kérsz, írd a Pénztárnál a Rendelés jegyzetek rovatba!

Szállítás: max. 5-7 munkanap. Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: ingyenes a 11. kerületben előre egyeztetett helyen és időpontban.
Futárral, utánvét: 1780 Ft
DPD futár, előreutalás: 1380 Ft
FOXPOST csomagautomatába: 799 Ft előre utalással
FOXPOST csomagautomatába utánvéttel: 1098 Ft
FOXPOST házhoz: 1539 Ft előre utalással
Itt választhatsz FOXPOST automatát, és itt tájékozódhatsz a szállításról! A választott automatát, kérlek, írd be fizetéskor a Pénztárnál a Rendelés jegyzetek rovatba!

Figyelem! Ingyenes szállítást csak akkor jelölj be, ha személyesen veszed át a terméket, illetve a rendelésed értéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, különben a kedvezményt nem tudjuk érvényesíteni!

Soron kívül történő kiszállítás: 500 Ft-os feláért kérhető!
Ára:  +500 FT