A téli szezon nagy része az előkészületekről szól, amit az ünnepek követnek. De minden ember – és minden család – más és más módon készül és ünnepel. Vannak, akiknek a tél a hosszú, véget nem érő bulizást jelenti. Mások számára ez a kikapcsolódás és boldog semmittevés ideje. Egyesek lelkesen dekorálják az otthonukat a nagy összejövetelekre készülve, mások alig várják, hogy gyertyákat gyújtsanak és visszavonuljanak az édes magányba. Az IKEA soha nem volt még ennyire felkészülve arra, hogy te felkészíthesd az otthonodat az intenzív, pihentető, társasági, visszavonulós, hideg vagy meleg időre, amit téli ünnepeknek hívunk. (Nézd végig a képeket, ha ráállsz, a nyíllal tudsz lapozgatni.)

A VINTER kollekcióban mindent megtalálsz, ami az ünnepi álmok és igények megvalósításához kell: kiegészítőket, világítást, ajándékdobozokat és csomagolópapírokat, karácsonyfadíszeket, virágdekorációkat, sőt magát a fenyőfát is. Sütő- és főzőeszközöket, terítékeket és textíliákat is kínálunk. És mindezt megfizethető áron. Az évszaknak egyszer csak vége lesz, de a VINTER, a melegséget árasztó kollekció megmarad.

Az idei téli otthon telített színeivel, puha anyagaival és némi sugárzó arannyal meleg és egy csipetnyit túldekorált, de mindenképpen vendégcsalogató. És ne felejtkezz meg a virágokról, melyek szintén részei a VINTER kollekciónak.

Forrás, további ötletek: www.ikea.hu

Ha szeretnél őszi/téli illatot a lakásodba csempészni, készítsd el otthon!

Szippantsd be az ősz illatát: készíts otthon potpourrit