Meggymagpárna

1,690 Ft

Jótékony meleg és hideg természetes módon babának, mamának!
A meggymaggal töltött párna régi, jól bevált otthoni gyógyeszköz. Segítségül hívhatod fájdalom, görcs és gyulladás esetén. Hidegen és melegen is fantasztikus hatást fejt ki.
Ha épp nem fáj semmi, a babzsákhoz hasonlóan számtalan játékra és mozgásfejlesztésre is használható!

Cikkszám: 300 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Úgy tartják, hogy a cseresznyemag hőtároló képességét cseresznyelikőrgyárban dolgozó asszonyok fedezték fel. A magokat megszárították, majd pamutzsákocskákba töltötték. A zsákocskákat a fűtőtestre helyezték, a munka befejeztével pedig a testükre tették.

A meggymaggal töltött párnát melegen történő használatkor alufóliába tekerve tedd a  sütőbe ( 100 fokon, 15-20percre), vagy mikróba  ( 600W-on 1 percre), de a jó meleg radiátoron is átmelegszik. A meggymagok hővel töltődnek fel, melyet aztán az adott testrészre helyezve adnak le.  Jóval praktikusabb a felmelegített sónál, hiszen nem éget és jóval tovább, 20-30 percig tartja a hőt.

Gyermekeknél jótékony hatással bír, fülfájás, homlok- és arcüreggyulladás esetén.
Hasfájós babánál is remekül alkalmazható, mivel megnyugtatja a pociját, ennek köszönhetően nyugodtabb lesz az alvás, kipihentebb lesz a baba is és a mama is.
Téli sétáknál a babakocsiban, a kicsi lábához helyezve hosszan tartja a meleget.
Hideg terápia:
Tedd a párnát mélyhűtőbe egy lezárható műanyag zacskóban néhány órára!
Lehűtve sokkal kíméletesebb, mint a jeges borogatás. Fagyasztás után a meggymagpárnából nem csapódik ki a pára! Alkalmazható szoptatós anyák mellgyulladására, ficamok, zúzódások és fejfájás, fogfájás esetén. Tartósan enyhíti a fájdalmat és a lüktetést.
Tisztítása:
A legjobb kézzel kiöblíteni enyhén ecetes, meleg vízben.
Kifőzve, napon szárítva, vegyi anyagoktól mentesen végezd.
Ügyelj az alapos kiszárításra, ami 2-3 napot is igénybe vehet, folyamatosan forgassuk, mozgasd át a magokat. Rendeléskor az  “Egyéb információ” mezőbe írd be, hogy melyik zsákot szeretnéd!Mérete: 18 cm
Súlya: 30 dkg (meggymag töltet)
Töltet: 100% természetes meggymag.

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza.
Budapesten a 11. kerületben személyes átvétel ingyenes!
Előre utalással, ajánlva: 1250 Ft
Utánvéttel: 1520 Ft
Webox: 600 Ft

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Meggymagpárna” értékelése elsőként