A tejkaramellás, csokis nassnak sokáig a szádban érzed az ízét. Ez még a brownie-n is túltesz! A gyerekek egyszerűen imádják, de jól jön barátnős beszélgetésekhez is. Nagy előnye, hogy 15 perc alatt összedobod. Kövesd Ayesha Curry színésznő és modell receptjét, nem fogsz csalódni!

Tejkaramellás, csokis nasi

Hozzávalók:

  • 1 és ½ bögre félédes csokidarabkák
  • 1 és ½ bögre tejkaramella-darabka
  • ¼  bögre teljes főzőtejszín
  • 3 bögre mini pillecukor
  • Graham keksz, négyzetekre törve, a felszolgáláshoz

Elkészítés:

A sütőrácsot rakd a legfelső pozícióba, és a sütőt melegítsd elő 235°C fokra. Míg a sütő melegszik, egy 25 cm átmérőjű kerek öntöttvas vagy rozsdamentes acél serpenyőt helyezz a rácsra.

Óvatosan vedd ki a serpenyőt, és szórd bele a csokoládé- és a tejkaramella-darabkákat. Ennek a tetejére csorgasd a tejszínt, arra pedig a mini pillecukrot helyezd egyenletes rétegben. A serpenyőt rakd a legmagasabb állású sütőrácsra, és 5-6 percig süsd, amíg a pillecukor megolvad és a teteje aranyszínű lesz.

Aki szeretne gyorsan elkészíthető, ugyanakkor nagyon finom ételek receptjeihez jutni, és betekinteni egy amerikai színésznő és családja életébe, kövesse az „Ayesha konyhája” sorozatot a Food Network tévécsatornán.

Mi kipróbálhattuk már Ayesha receptjeit. Ezt a spenótos-fetás tekercset is nagyon szerettük!

Spenótos-fetás kiflik leveles tésztából: ezzel is várhatod a locsolókat