Mutatós, tarka, egyszerű, és ami egy sütinél a legfontosabb, elképesztően finom. A pöttyözésben akár a gyerkőcök is segíthetnek. A boci süti garantáltan dobogós helyre kerül majd a család népszerűségi listáján.

Hozzávalók a tésztához:
30 dkg liszt
22 dkg kristálycukor
11 evőkanál olaj
2.5 dl tej
2 evőkanál kakaópor
2 tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor

Túrós töltelékhez:
50 dkg tehéntúró
15-20 dkg cukor
1 tojás
2 evőkanál búzadara
1 csomag vaníliás cukor
1 citrom héja

A tésztához válaszd ketté a tojásokat. A sárgáját keverd szinte fehéredésig a cukorral és a vaníliás cukorral, majd add hozzá a tejet és az olajat. Forgasd hozzá a sütőporral és a kakaóval vegyített lisztet is. Alaposan dolgozd össze. Végül a fehérjét verd nagyon kemény habbá, és óvatosan keverd a masszába. Öntsd egy körülbelül 25-ször 30 centis, sütőpapírral bélelt tepsibe.

Készítsd el a boci süti fehér foltjait. Tehát egy villával nyomkodd meg a túrót. Add hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a búzadarát és a citrom reszelt héját. Gyorsabban végzel, ha géppel kevered. Fogj egy kanalat, és potyogtasd a masszát a kakaós tésztába. Told előmelegített sütőbe, és 160 fokon körülbelül 40 perc alatt süsd meg. Mielőtt kivennéd, végezz tűpróbát. Tehát szúrj a tésztába egy hústűt vagy hegyes kést, és ha nem ragad rá semmi, a süti elkészült.

Ha szereted a kókuszt, a túróba azt is keverhetsz.